Vigna Madre

De wijnen met dubbele certificering, biologische (BIO) en VEGANISTISCHE vertegenwoordigen de producten die tegenwoordig beter aansluit bij de verwachtingen en behoeften van de consument van het derde millennium, ze zijn vervaardigd om ervoor te zorgen met het grootste respect voor het milieu, mensen en dieren.

 De certificatie van BIO VEGAN verklaart de totale afwezigheid van beide dierlijke substanties in de teelt en vinificatie fasen van de wijnproductie.

 In de wijngaard...

 Met betrekking tot de meststoffen gebruiken we DO NOT mest, omdat we beseffen dat – in intensieve landbouw systeem-dieren zijn onderworpen aan bombardement van antibiotica, groeihormonen en steroïden. Dit zijn alle zeer schadelijke stoffen waarvan sporen binnen de organische stof die is gebruikt blijven om de bodem te bemesten. In plaats daarvan we bemesten met zeewier en de mest van de groen van de peulvruchten die via hun radicale apparaat bevestigen de atmosferische stikstof en vrijkomen in de bodem. Op deze manier de vlinderbloemige planten geven hun kostbare voeding aan de wijnstok. We gebruiken ook de humuszuren die afkomstig zijn uit de maceratie van plantaardige stoffen.

 Op het wijngoed...

 We hebben het gebruik van stoffen zoals ALBUMINE (van eieren) en caseïne (van melk) die vaak worden gebruikt voor verduidelijking proces afgeschaft (betekenis: om wijn duidelijk te maken). Wij weten dat deze stoffen, altijd sporen achter te laten in het product, voedselintolerantie kunnen genereren. Dit kan gebeuren onbewust: consumenten kunnen geloven dat ze intolerant aan wijn en misschien zijn en ze niet beseffen kunnen dat in feite hun intolerantie is aan de caseïne dat de wijn kan bevatten.

 Onze wijnen – niet met de hierboven genoemde stoffen – elimineert het risico van voedselintolerantie en -kiezen om te boeren en te produceren volgens een vegan-vriendelijke methode – VIGNA MADRE spant zich in om ervoor te zorgen...

 .. .de rijkdom van de mensheid, het respect voor dieren en de toekomst van de aarde...


U heeft nog geen producten in uw winkelwagen.